Od počátků až k založení školy

Zakladatelem školy Human Coaching je Roman Förster, kouč MCC, přečti si příběh jeho cesty osobním rozvojem.

D

2003

Začínám s human coachingem

Všechno začalo, když mi bylo 15. Strejda se vrátil z Peru a seznámil mě se systémem Human Design, který je dnes součástí metodiky human coaching. Pochopil jsem, jaké je mé tovární nastavení, a taky to, na co mám talent a kudy jít, abych naplňoval svůj potenciál i poslání. Najednou jsem viděl svět jinak. Potvrdil jsem si, že nic jako normální člověk neexistuje, každý jsme jiný.

Více o mé cestě s Human designem se dozvíte v podcastu Headhunted s Michalem Vydrželem.

2014

Z ajťáka podnikatelem a koučem

Chtěl jsem víc. Jen Human Design mi nestačil. Pomocí koučování jsem překonal hromadu strachů. A pak jsem udělal zásadní rozhodnutí. Opustil jsem svou roli ajťáka, přešel do HR a nakonec jsem začal podnikat v koučování.

E
D

2015

Dva jsou víc než jeden

Mezitím jsem poznal svou ženu a už jsem v tom nebyl sám. Podporovali jsme se partnersky i profesně. Podnikali jsme pod značkou #manzelekouci. Jaké je manželství dvou certifikovaných koučů? Spousta otázek a málo odpovědí :)).

2019

Koučové na volné noze

Vendy měla odvahu začít žít nejen ve Zlíně, ale i v La Zenii ve Španělsku. Svoboda koučovat odkudkoliv nás uchvátila. Zatímco jsme koučovali řadu klientů a osobnostně rostli, narodil se nám „mimi kouč“. Hlasoval jsem pro Batmana, ale žena jméno uhrála na Robina :).

E
D

2022

Podcast Strachování sbírá úspěchy

Moje mise zněla jasně: chci pomoci co nejvíce Čechům i Slovákům získat odvahu žít život podle svých představ. Spustili jsme s psycholožkou Hanou Mezerovou podcast Strachování.cz. Odvysílali jsme neuvěřitelných 80 dílů! A pak přišla další výzva.

2023

Koučováním až k založení školy Human Coaching

Měl jsem tehdy už certifikaci ACC, chtěl jsem se posunout, tak jsem se pustil do studia na zahraniční škole. A dosáhl jsem certifikace PCC. Nakonec jsem chtěl pokořit i nejvyšší metu v koučování, certifikaci MCC. Proto jsem začal online studovat mezinárodně uznávanou školu v Singapuru. Mezitím jsem v české pobočce zahraniční školy trénoval stovky koučů. Stovky hodin. Nakonec jsem se rozhodl vydat novým směrem, a tak jsem, s podporou své úžasné ženy Vendy, založil školu pro kouče a lídry Human Coaching.

E
D

2024

Roman nejmladším MCC koučem v ČR

Slavím jako 3. Čech dosáhnutí nejvyšší světové koučovací certifikace od ICF. Připravujeme naši školu k akreditaci u ICF, abyste po absolvování tréninků mohli snadněji získat ACC nebo PCC certifikaci a posunout se ve své koučovací praxi blíže k mistrovství. K tomu se naše parta rozrůstá o další lidské kouče a naši dceru Ráchelku :-).

Rád ti předám, co jsem se sám dlouhé hodiny,
týdny a roky učil.

Zavolejme si

Konzultace zdarma

Ještě úplně nevíš? Je náš koučovací trénink pro tebe to pravé ořechové? Pojďme se seznámit, ať víš, do čeho jdeš.

Jak se stát koučem

Webinář zdarma (záznam)

Máš spoustu otázek k tomu, jak si dobře našlápnout ke koučování? Náš webinář ti na spoustu z nich odpoví.

Základy lidského koučování

Placený workshop (2,5 hodiny)

Máš načteno, přesto váháš? Zažij to na vlastní kůži.
Vyzkoušej si, jaké je to koučovat a být koučován pod taktovkou člověka, který má za sebou tisíce hodin koučování. Rezervuj si místo individuálně, nebo si nás pozvi do firmy.

Online - odkudkoliv potřebuješ

týdnů intenzivního tréninku

hodin tréninku

hodin praxe

certifikát Human Coach

Máš před­poklady kouče?

Hodíš se na roli kouče? Udělej si ZDARMA test koučovacích předpokladů.
Zjistíme tak, jestli je pro tebe náš trénink vhodný a zda máš pro koučování vlohy. Ochráníme tak tvou případnou investici.